לןגן

אורז לבן עם צימוקים ושקדים

מאת: תילי טובה, פורסם: 02/09/2017 | 03:52
אורז לבן עם צימוקים ושקדים

תקציר המתכון: מנה טעימה שיכולה בהחלט להיות חלק משולחן החג

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר בינוני רצוי עם ציפוי (לא נירוסטה) להכניס מעט שמן קנולה

  2. על זה 2 כוסות אורז פרסי קלאסי של סוגת

  3. 2 כפיות מלח (נראה הרבה - אבל זה מדוייק)

  4. לטגן מעט ולבחוש

  5. להוסיף 3 כוסות מים רותחים מקומקום (ועוד רבע כוס) כלומר על כל כוס אורז 1.5 מים ועוד טיפה

  6. לבחוש

  7. להביא לרתיחה

  8. לכסות את הסיר ולהקטין את האש ל-20 דקות בדיוק

  9. לא לגעת

  10. לא לפתוח

  11. לא לבחוש

  12. לא כלום !!!!

  13. להשאיר מכוסה עוד 10 דקות

  14. במחבת קטנה על מעט שמן קנולה לטגן מעט שקדים פרוסים ולהוסיף חופן צימוקים לבנים

  15. להזהר שלא יישרף

  16. להגיש מעל האורז הלבן

  17. בתאבון 💜

  18.