אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

11,952
צפיות

שעועית ירוקה מוקפצת בניחוח לימון ושומשום - נורית ג.

המתכון של
שעועית ירוקה מוקפצת בניחוח לימון ושומשום - נורית ג.

שעועית ירוקה מוקפצת בניחוח לימון ושומשום. תוספת נפלאה, פריכה וטעימה!! שקית של שעועית ירוקה קפואה תמיד יש לי במקפיא! הכנה מהירה בקלי קלות!

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • שעועית ירוקה קפואה
  • 2-3 שיני שום כתושות
  • 2-3 כפות שמן שומשום (לא חובה)
  • 1 כף אבקת מרק עוף (אפשר אבקת מרק בצל)
  • רוטב סויה. לפסח יש רוטב סויה ללא גלוטן.
  • מלח, פלפל שחור
  • מיץ לימון סחוט
  • שומשום קלוי
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם ווק או מחבת גדולה.


  • 2

    כשהמחבת ממש חמה להוסיף השעועית הירוקה כשהיא קפואה (!).


  • 3

    ולהקפיץ היטב השעועית. להוסיף שיני השום הכתושות והשמן שומשום.


  • 4

    אם אין שמן שומשום לשים מעט שמן זית...ולהמשיך להקפיץ..


  • 5

    להוסיף רוטב סויה ולהמשיך להקפיץ..


  • 6

    להוסיף אבקת מרק עוף או בצל אפשר גם משניהם קצת מכל דבר..


  • 7

    להוסיף פלפל שחור..


  • 8

    לטעום קודם.. ואחר כך אם יש צורך להוסיף מעט מלח..


  • 9

    לקראת הסוף להוסיף את המיץ לימון ולערבב. לטעום...


  • 10

    לשפר טעמים לכסות האש..


  • 11

    לקראת הגשת המנה לקלות שומשום (שלא ישרף).


  • 12

    להוסיף לשעועית הירוקה..


  • 13

    ב ת י א ב ו ן !!.


1

לחמם ווק או מחבת גדולה.


2

כשהמחבת ממש חמה להוסיף השעועית הירוקה כשהיא קפואה (!).


3

ולהקפיץ היטב השעועית. להוסיף שיני השום הכתושות והשמן שומשום.


4

אם אין שמן שומשום לשים מעט שמן זית...ולהמשיך להקפיץ..


5

להוסיף רוטב סויה ולהמשיך להקפיץ..


6

להוסיף אבקת מרק עוף או בצל אפשר גם משניהם קצת מכל דבר..


7

להוסיף פלפל שחור..


8

לטעום קודם.. ואחר כך אם יש צורך להוסיף מעט מלח..


9

לקראת הסוף להוסיף את המיץ לימון ולערבב. לטעום...


10

לשפר טעמים לכסות האש..


11

לקראת הגשת המנה לקלות שומשום (שלא ישרף).


12

להוסיף לשעועית הירוקה..


13

ב ת י א ב ו ן !!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים