לןגן

שעועית ירוקה מוקפצת בניחוח לימון ושומשום - נורית ג.

מאת: נורית גיספן, פורסם: 22/08/2017 | 07:31
שעועית ירוקה מוקפצת בניחוח לימון ושומשום - נורית ג.

תקציר המתכון: שעועית ירוקה מוקפצת בניחוח לימון ושומשום. תוספת נפלאה, פריכה וטעימה!! שקית של שעועית ירוקה קפואה תמיד יש לי במקפיא! הכנה מהירה בקלי קלות!

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם ווק או מחבת גדולה

  2. כשהמחבת ממש חמה להוסיף השעועית הירוקה כשהיא קפואה (!)

  3. ולהקפיץ היטב השעועית. להוסיף שיני השום הכתושות והשמן שומשום

  4. אם אין שמן שומשום לשים מעט שמן זית...ולהמשיך להקפיץ.

  5. להוסיף רוטב סויה ולהמשיך להקפיץ.

  6. להוסיף אבקת מרק עוף או בצל אפשר גם משניהם קצת מכל דבר.

  7. להוסיף פלפל שחור.

  8. לטעום קודם.. ואחר כך אם יש צורך להוסיף מעט מלח.

  9. לקראת הסוף להוסיף את המיץ לימון ולערבב. לטעום..

  10. לשפר טעמים לכסות האש.

  11. לקראת הגשת המנה לקלות שומשום (שלא ישרף)

  12. להוסיף לשעועית הירוקה.

  13. ב ת י א ב ו ן !!