הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלחמם את השמן בסיר ,להוסיף הגמבה והגזר לטגן כ 5 דקות.
להוסיף כפית כורכום לערבב היטב .
להוסיף את האורז מעט פלפל שחור גרוס ,מלח ,והשמיר נטגן קלות.
נוסיף 3.5 כוסות מים רותחים עירבוב אחרון.
ונמניך להבה נמוכה מוכן כעבור 15 דקות בערך .
נפתח עם מזלג את האורז נכבה את הגז ונשאיר לעוד 5 דקות עם מכסה סגור וגז כבוי אני משתמשת באורז בסמטי קלאסי .
בתאבון אילנית בניזרי 💜 .