אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,032
צפיות

חגיגה של ארטישוק ואפונה

המתכון של
חגיגה של ארטישוק ואפונה

תוספת נהדרת לכל מנה

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מתכון 📋מהמזנון הפרטי שלי 🏠
  • חגיגה של ארטישוק ואפונה
  • מצרכים הדרושים
  • 1 חבילת תחתיות ארטישוק של סנפרוסט של 400 גרם חתוך לפלחים
  • 1 בצל חתוך לפלחים
  • 1גמבה חתוך לרצועות
  • 1 כוס אפונה של סנפרוסט
  • 1 כף גדושה אבקת בצל
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כף גדושה דבש
  • מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
  • 1

    1) מטגנים את הבצל עם הגמבה ל 2 דקות .


  • 2

    2)מכניסים את התחתיות ארטישוק וגם את האפונה ואת כל השאר ומבשלים על אש🔥 נמוכה כחצי⏱ שעה עד להתרכחות הארטישוק.


1

1) מטגנים את הבצל עם הגמבה ל 2 דקות .


2

2)מכניסים את התחתיות ארטישוק וגם את האפונה ואת כל השאר ומבשלים על אש🔥 נמוכה כחצי⏱ שעה עד להתרכחות הארטישוק.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים