חגיגה של ארטישוק ואפונה
מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 13/07/2017 | 09:48
תקציר המתכון:
תוספת נהדרת לכל מנה
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מתכון 📋מהמזנון הפרטי שלי 🏠
-
חגיגה של ארטישוק ואפונה
-
מצרכים הדרושים
-
1 חבילת תחתיות ארטישוק של סנפרוסט של 400 גרם חתוך לפלחים
-
1 בצל חתוך לפלחים
-
1גמבה חתוך לרצועות
-
1 כוס אפונה של סנפרוסט
-
1 כף גדושה אבקת בצל
-
1/2 כפית פלפל שחור
-
1 כף גדושה דבש
-
מלח לפי הטעם
אופן הכנה
-
1) מטגנים את הבצל עם הגמבה ל 2 דקות
-
2)מכניסים את התחתיות ארטישוק וגם את האפונה ואת כל השאר ומבשלים על אש🔥 נמוכה כחצי⏱ שעה עד להתרכחות הארטישוק