אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,488
צפיות

קוקלה צימחונית עם גזר גמדי ברוטב עגבניות

המתכון של
קוקלה צימחונית עם גזר גמדי ברוטב עגבניות

מתאים גם לפסח וכל ימות השנה

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מתכון 📋מהמזנון הפרטי שלי 🏠
  • קוקלה צימחונית עם גזר גמדי ברוטב עגבניות
  • מצרכים הדרושים
  • ל 13 קוקלות
  • 1 מרגרינה בזולה רכה
  • 3 ביצים
  • 3 כוסות קמח מצה
  • 1 כף פלפל חריך גרוס
  • 2 כפות שום
  • מלח לפי הטעם
  • לרוטב
  • 1 בצל חתוך לפלחים
  • 1 גמבה חתוך לרצועות קטנות
  • 1 כוס של גזר גמדי
  • 1 קופסת רסק עגבניות
  • 1 כף פלפל חריף גרוס
  • 1 כף דבש
  • 1 כף מרק עוף
אופן ההכנה
  • 1

    הכנת הקוקלות.


  • 2

    שמים את המחמאה בקערה ואת הבצים פלפל, שום ומלח ומערבבים עם הידיים ובהדרגה מכניסים את הקמח מצה עד לקבלת עיסה כמו פסטלינה , מגלגלים לכדור ולאחר מכן מגלגלים שוב לנקניק קטן.


  • 3

    2) מכניסים למקפיא עד להקפאה מוחלטת .


  • 4

    3) הכנת הרוטב.


  • 5

    מטגנים את הבצל עם הגמבה וגזר עד להזהבה , שופכים כל התבלינים ודבש ושופכים מים לפי הצורך עד שהגזר מתבשל.


  • 6

    4) מכניסים את הקוקלות ומבשלים על אש נמוכה כ שעה⏱.


  • 7

    ומגישים אפשר לפזר פטרוזיליה יבשה .


  • 8

    בהצלחה.


1

הכנת הקוקלות.


2

שמים את המחמאה בקערה ואת הבצים פלפל, שום ומלח ומערבבים עם הידיים ובהדרגה מכניסים את הקמח מצה עד לקבלת עיסה כמו פסטלינה , מגלגלים לכדור ולאחר מכן מגלגלים שוב לנקניק קטן.


3

2) מכניסים למקפיא עד להקפאה מוחלטת .


4

3) הכנת הרוטב.


5

מטגנים את הבצל עם הגמבה וגזר עד להזהבה , שופכים כל התבלינים ודבש ושופכים מים לפי הצורך עד שהגזר מתבשל.


6

4) מכניסים את הקוקלות ומבשלים על אש נמוכה כ שעה⏱.


7

ומגישים אפשר לפזר פטרוזיליה יבשה .


8

בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים