תקציר המתכון: מתאים גם לפסח וכל ימות השנה
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
הכנת הקוקלות
שמים את המחמאה בקערה ואת הבצים פלפל, שום ומלח ומערבבים עם הידיים ובהדרגה מכניסים את הקמח מצה עד לקבלת עיסה כמו פסטלינה , מגלגלים לכדור ולאחר מכן מגלגלים שוב לנקניק קטן
2) מכניסים למקפיא עד להקפאה מוחלטת
3) הכנת הרוטב
מטגנים את הבצל עם הגמבה וגזר עד להזהבה , שופכים כל התבלינים ודבש ושופכים מים לפי הצורך עד שהגזר מתבשל
4) מכניסים את הקוקלות ומבשלים על אש נמוכה כ שעה⏱
ומגישים אפשר לפזר פטרוזיליה יבשה
בהצלחה