לןגן

קוקלה צימחונית עם גזר גמדי ברוטב עגבניות

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 30/06/2017 | 07:38
קוקלה צימחונית עם גזר גמדי ברוטב עגבניות

תקציר המתכון: מתאים גם לפסח וכל ימות השנה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת הקוקלות

  2. שמים את המחמאה בקערה ואת הבצים פלפל, שום ומלח ומערבבים עם הידיים ובהדרגה מכניסים את הקמח מצה עד לקבלת עיסה כמו פסטלינה , מגלגלים לכדור ולאחר מכן מגלגלים שוב לנקניק קטן

  3. 2) מכניסים למקפיא עד להקפאה מוחלטת

  4. 3) הכנת הרוטב

  5. מטגנים את הבצל עם הגמבה וגזר עד להזהבה , שופכים כל התבלינים ודבש ושופכים מים לפי הצורך עד שהגזר מתבשל

  6. 4) מכניסים את הקוקלות ומבשלים על אש נמוכה כ שעה⏱

  7. ומגישים אפשר לפזר פטרוזיליה יבשה

  8. בהצלחה