אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

2,078
צפיות

אנטיפסטי בטטה ובצל שאלוט

המתכון של
אנטיפסטי בטטה ובצל שאלוט

תוספת נהדרת לכל מנה

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 2 בטטות חתוכות לעיגולים גסיס
  • 1 גמבה חתוך לרצועות גסות
  • 1 חבילת ערמונים
  • 7 בצלים שאלוט
  • 1 ראש שום עם הקליפה
  • 3 כפות רוטב טריאקי
  • 2 כפות סילאן
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות זעתר
  • 1 כף פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  • 1

    שמים את כל המצרכים ואת התבלינים מערבבים, מכניסים לשקית קוקיס ואופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כ 25 דק .


1

שמים את כל המצרכים ואת התבלינים מערבבים, מכניסים לשקית קוקיס ואופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כ 25 דק .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים