אנטיפסטי בטטה ובצל שאלוט
מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 09/06/2017 | 00:07
תקציר המתכון:
תוספת נהדרת לכל מנה
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
2 בטטות חתוכות לעיגולים גסיס
-
1 גמבה חתוך לרצועות גסות
-
1 חבילת ערמונים
-
7 בצלים שאלוט
-
1 ראש שום עם הקליפה
-
3 כפות רוטב טריאקי
-
2 כפות סילאן
-
2 כפות רוטב סויה
-
2 כפות זעתר
-
1 כף פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
-
שמים את כל המצרכים ואת התבלינים מערבבים, מכניסים לשקית קוקיס ואופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כ 25 דק