אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

2,110
צפיות

44

44

באלי תפוח אדמה בתנור של ל"ג בעומר בדיוק עכשיו ובאלי שאני ככה באה בזריר מהעבודה ירק כמו קישוא/בטטה/דלעת/ חציל. אז מה עושים?

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • לוקחים תבנית מניחים נייר אפייה שופכים
  • 3 כוסות מלח גס ומניחים את הירק עם הקליפה על גבי המלח
  • ניתן לתבל במלח ופלפל
אופן ההכנה
  • 1

    לוקחים תבנית מניחים נייר אפייה שופכים 3 כוסות מלח גס ומניחים את הירק עם הקליפה על גבי המלח מכניסים לגריל בתנור על 250 מעלות חום ל-20-30 דק' בלבד! .


  • 2

    לחתוך ולהתענג על הפנים הרך והנדיר של אותו הירק. .


  • 3

    ניתן לתבל במלח ופלפל.


1

לוקחים תבנית מניחים נייר אפייה שופכים 3 כוסות מלח גס ומניחים את הירק עם הקליפה על גבי המלח מכניסים לגריל בתנור על 250 מעלות חום ל-20-30 דק' בלבד! .


2

לחתוך ולהתענג על הפנים הרך והנדיר של אותו הירק. .


3

ניתן לתבל במלח ופלפל.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים