לןגן

44

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 18/04/2017 | 19:46
44

תקציר המתכון: באלי תפוח אדמה בתנור של ל"ג בעומר בדיוק עכשיו ובאלי שאני ככה באה בזריר מהעבודה ירק כמו קישוא/בטטה/דלעת/ חציל. אז מה עושים?

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לוקחים תבנית מניחים נייר אפייה שופכים

אופן הכנה

  1. לוקחים תבנית מניחים נייר אפייה שופכים 3 כוסות מלח גס ומניחים את הירק עם הקליפה על גבי המלח מכניסים לגריל בתנור על 250 מעלות חום ל-20-30 דק' בלבד!

  2. לחתוך ולהתענג על הפנים הרך והנדיר של אותו הירק.

  3. ניתן לתבל במלח ופלפל