- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
פטריות למי שאוהבת (אני לא הוספתי)
אופן ההכנה
-
1
לבשל ניוקי עפ"י הוראות הבישול בגב השקית..
-
2
לטגן בצל עד שיזהיב (מי שמוסיפה פטריות זה השלב להוסיף ולטגן אותן עד שיתרככו) להוסיף את הבשר ולטגן עד שהבשר משנה את צבעו ומוכן..
-
3
להוסיף תבלינים - מלח, פלפל, מעט אבקת מרק.. לטעום ולשפר טעמים..
-
4
אפשר לפזר מעל כוסברה קצוצה, או פטרוזיליה קצוצה..
-
5
להוסיף את הניוקי, להמשיך בטיגון עוד מספר דקות..
1
לבשל ניוקי עפ"י הוראות הבישול בגב השקית..
2
לטגן בצל עד שיזהיב (מי שמוסיפה פטריות זה השלב להוסיף ולטגן אותן עד שיתרככו) להוסיף את הבשר ולטגן עד שהבשר משנה את צבעו ומוכן..
3
להוסיף תבלינים - מלח, פלפל, מעט אבקת מרק.. לטעום ולשפר טעמים..
4
אפשר לפזר מעל כוסברה קצוצה, או פטרוזיליה קצוצה..
5
להוסיף את הניוקי, להמשיך בטיגון עוד מספר דקות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים