לןגן

ניוקי עם בשר טחון

מאת: מירי גולני, פורסם: 19/02/2017 | 07:43
ניוקי עם בשר טחון

תקציר המתכון: תודה לטלי עזרא על מתכון טעייייים...

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל ניוקי עפ"י הוראות הבישול בגב השקית.

  2. לטגן בצל עד שיזהיב (מי שמוסיפה פטריות זה השלב להוסיף ולטגן אותן עד שיתרככו) להוסיף את הבשר ולטגן עד שהבשר משנה את צבעו ומוכן.

  3. להוסיף תבלינים - מלח, פלפל, מעט אבקת מרק.. לטעום ולשפר טעמים.

  4. אפשר לפזר מעל כוסברה קצוצה, או פטרוזיליה קצוצה.

  5. להוסיף את הניוקי, להמשיך בטיגון עוד מספר דקות.