אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

7,030
צפיות

מאפה תפוחי אדמה ובצל

המתכון של
מאפה תפוחי אדמה ובצל

מתכון מאוד מוצלח והמאפה מאוד טעים. תודה על המתכון למורתי הוירטואלית : פירגה

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 6 תפוחי אדמה
  • 3 בצלים מטוגנים
  • 2 ביצים
  • מיכל שמנת להקצפה 38%, או שמנת פרווה
  • כוס קמח תופח
  • 1.5 כפות אבקת מרק עוף
  • חבילה פטרוזיליה קצוצה
  • מלח, פלפל שחור - להוסיף לפי הטעם
אופן ההכנה
  • 1

    לבשל את תפוחי האדמה במשך כ-25 דקות שלא יהיו רכים מדי.


  • 2

    לשטוף את תפוחי האדמה ולמעוך אותם בידיים לגושים קטנים (שלא יהיו רכים כמו פירה).


  • 3

    להוסיף את יתר המצרכים ולערבב היטב.


  • 4

    ניתן גם להוסיף חבילת פטריות שמפניון חתוכות ומוזהבות ביחד עם הבצל. לטעום ולשפר טעמים.


  • 5

    לצקת את התערובת לתבנית מאורכת בגודל 20X30.


  • 6

    לרסס על המאפה שמן כדי שלא יתייבש.


  • 7

    לאפות בחום 175 כשעה עד ששחום.


1

לבשל את תפוחי האדמה במשך כ-25 דקות שלא יהיו רכים מדי.


2

לשטוף את תפוחי האדמה ולמעוך אותם בידיים לגושים קטנים (שלא יהיו רכים כמו פירה).


3

להוסיף את יתר המצרכים ולערבב היטב.


4

ניתן גם להוסיף חבילת פטריות שמפניון חתוכות ומוזהבות ביחד עם הבצל. לטעום ולשפר טעמים.


5

לצקת את התערובת לתבנית מאורכת בגודל 20X30.


6

לרסס על המאפה שמן כדי שלא יתייבש.


7

לאפות בחום 175 כשעה עד ששחום.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים