לןגן

מאפה תפוחי אדמה ובצל

מאת: מירי גולני, פורסם: 14/12/2016 | 21:12
מאפה תפוחי אדמה ובצל

תקציר המתכון: מתכון מאוד מוצלח והמאפה מאוד טעים. תודה על המתכון למורתי הוירטואלית : פירגה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את תפוחי האדמה במשך כ-25 דקות שלא יהיו רכים מדי

  2. לשטוף את תפוחי האדמה ולמעוך אותם בידיים לגושים קטנים (שלא יהיו רכים כמו פירה)

  3. להוסיף את יתר המצרכים ולערבב היטב

  4. ניתן גם להוסיף חבילת פטריות שמפניון חתוכות ומוזהבות ביחד עם הבצל. לטעום ולשפר טעמים

  5. לצקת את התערובת לתבנית מאורכת בגודל 20X30

  6. לרסס על המאפה שמן כדי שלא יתייבש

  7. לאפות בחום 175 כשעה עד ששחום