לגרד בפומפייה עבה תפוח עץ. להניח בקערה יחד עם גביע אשל, קינמון, ומלח..
2
להקציף קלות ביצה עם סוכר. להעביר לתוך הקערה עם האשל. להוסיף קמח ולבחוש הכל יחד לקבלת בצק סמיך, בערך במרקם שמנת חמוצה.
להשאיר את הבצק "לנוח" ל-10 דקות..
3
לחמם מחבת עם שמן ובעזרת כף להניח את הבצק, בערך בקוטר של כוס, על מחבת חמה. לטגן משני הצדדים עד לקבלת גוון זהוב-ורדרד.
להגיש את הפנקייקים חמים עם שמנת חמוצה או ריבה..
4
פנקייקים אמורים לצאת קצת עבים ולא כמו שאנו מכרים בגרסא האמריקאית. אם הבצק יהיה דליל מדי – אינם יתפחו כמו שצריך..
1
לגרד בפומפייה עבה תפוח עץ. להניח בקערה יחד עם גביע אשל, קינמון, ומלח..
2
להקציף קלות ביצה עם סוכר. להעביר לתוך הקערה עם האשל. להוסיף קמח ולבחוש הכל יחד לקבלת בצק סמיך, בערך במרקם שמנת חמוצה.
להשאיר את הבצק "לנוח" ל-10 דקות..
3
לחמם מחבת עם שמן ובעזרת כף להניח את הבצק, בערך בקוטר של כוס, על מחבת חמה. לטגן משני הצדדים עד לקבלת גוון זהוב-ורדרד.
להגיש את הפנקייקים חמים עם שמנת חמוצה או ריבה..
4
פנקייקים אמורים לצאת קצת עבים ולא כמו שאנו מכרים בגרסא האמריקאית. אם הבצק יהיה דליל מדי – אינם יתפחו כמו שצריך..