1 כפית אבקת מרק עוף ללא מונוסודיום גלוטמט (אפשר להחליף בכפית שטוחה מלח).
1 כפית שטוחה כורכום.
1/4 כפית פלפל שחור.
3 + 1/3 כוסות מים רותחים (800 מ"ל), הקפידו על כמות המים כדי לקבל פתיתים אחד אחד.
אופן ההכנה
1
מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל הקצוץ, הגזר המגורר ומטגנים 2 דקות תוך בחישה עד שהבצל נראה זהוב מעט, מוסיפים את הפתיתים, התבלינים, ומערבבים עוד דקה נוספת .
2
מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים היטב היטב, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך (זהירות חם), מכסים את הסיר במכסה ומבשלים 2 דקות לא יותר עד שהמים מגיעים לגובה הפתיתים, מכבים את הלהבה אפילו שזה נראה לא מבושל לסגור את הלהבה זה ה"טריק" לקבל פתיתים אחד אחד, מחכים 7 דקות לספיגת הנוזלים, מערבבים בעזרת מזלג בלבד, סוגרים את הסיר במכסה ומחכים עוד 7-10 דקות נוספות, מערבבים בעזרת מזלג וזה מוכן .
3
תיהנו חברים וחברות ממליצה בחום, אחרי שתכינו לא תאמינו כמה זה קל ופשוט.
4
בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה .
1
מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל הקצוץ, הגזר המגורר ומטגנים 2 דקות תוך בחישה עד שהבצל נראה זהוב מעט, מוסיפים את הפתיתים, התבלינים, ומערבבים עוד דקה נוספת .
2
מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים היטב היטב, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך (זהירות חם), מכסים את הסיר במכסה ומבשלים 2 דקות לא יותר עד שהמים מגיעים לגובה הפתיתים, מכבים את הלהבה אפילו שזה נראה לא מבושל לסגור את הלהבה זה ה"טריק" לקבל פתיתים אחד אחד, מחכים 7 דקות לספיגת הנוזלים, מערבבים בעזרת מזלג בלבד, סוגרים את הסיר במכסה ומחכים עוד 7-10 דקות נוספות, מערבבים בעזרת מזלג וזה מוכן .
3
תיהנו חברים וחברות ממליצה בחום, אחרי שתכינו לא תאמינו כמה זה קל ופשוט.