ספר מתכונים שילדים אוהבים
- קטגוריהלילדים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
פעם אני מכינה עם בצל ושום ופעם רק עם שום אתן תחליטו מה אוהבים .
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
את הבצל להזהיב בשמן נוסיף את השום והפפריקה נערבב מעט ..נוסיף את הרסק עגבניות שוב עירבוב לפתיחת טעמים.
-
2
נוסיף את העגבניות ...שאר התבלינים ושתי כוסות מים.
-
3
נבשל את הרוטב כ 15 דקות.
-
4
נוסיף את הספגטי שהורתח נבשל על הגז לעוד 5 דקות תוך כדי ערבוב ..
-
5
ניתן להוסיף בסוף מעט בזיליקום או כוסברה יבשה ..
-
6
את הספגטי אני מרתיחה לפני במים מלח ומעט שמן כ 8 דקות ומסננת .
1
את הבצל להזהיב בשמן נוסיף את השום והפפריקה נערבב מעט ..נוסיף את הרסק עגבניות שוב עירבוב לפתיחת טעמים.
2
נוסיף את העגבניות ...שאר התבלינים ושתי כוסות מים.
3
נבשל את הרוטב כ 15 דקות.
4
נוסיף את הספגטי שהורתח נבשל על הגז לעוד 5 דקות תוך כדי ערבוב ..
5
ניתן להוסיף בסוף מעט בזיליקום או כוסברה יבשה ..
6
את הספגטי אני מרתיחה לפני במים מלח ומעט שמן כ 8 דקות ומסננת .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים