תקציר המתכון: תאירוש שלי מכורה לספגטוש
קטגוריה: לילדים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
את הבצל להזהיב בשמן נוסיף את השום והפפריקה נערבב מעט ..נוסיף את הרסק עגבניות שוב עירבוב לפתיחת טעמים
נוסיף את העגבניות ...שאר התבלינים ושתי כוסות מים
נבשל את הרוטב כ 15 דקות
נוסיף את הספגטי שהורתח נבשל על הגז לעוד 5 דקות תוך כדי ערבוב .
ניתן להוסיף בסוף מעט בזיליקום או כוסברה יבשה .
את הספגטי אני מרתיחה לפני במים מלח ומעט שמן כ 8 דקות ומסננת