לןגן

ספגטוש /אילנית בניזרי

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 07/11/2017 | 02:45
ספגטוש /אילנית בניזרי

תקציר המתכון: תאירוש שלי מכורה לספגטוש

קטגוריה: לילדים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הבצל להזהיב בשמן נוסיף את השום והפפריקה נערבב מעט ..נוסיף את הרסק עגבניות שוב עירבוב לפתיחת טעמים

  2. נוסיף את העגבניות ...שאר התבלינים ושתי כוסות מים

  3. נבשל את הרוטב כ 15 דקות

  4. נוסיף את הספגטי שהורתח נבשל על הגז לעוד 5 דקות תוך כדי ערבוב .

  5. ניתן להוסיף בסוף מעט בזיליקום או כוסברה יבשה .

  6. את הספגטי אני מרתיחה לפני במים מלח ומעט שמן כ 8 דקות ומסננת