מטגנים את הבצל בסיר עם 3 כפות השמן עד שיזהיב. מוסיפים את העוף ומטגנים משני צדדיו עד להזהבה, מוסיפים את הסלרי, מערבבים ונותנים לזה להתבשל עם העוף עוד כ-5 דקות..
2
מוסיפים לסיר את המים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את אבקת מרק העוף, הכורכום, המלח והפלפל הלבן, ומערבבים. מבשלים כ-20 דקות..
3
בינתיים בוררים את האורז ומטגנים קלות עם 4 כפות שמן, בסיר אחר..
4
מאחדים את האורז עם סיר העופות והמרק לסיר אחד. ממשיכים לבשל עוד כ-20 דקות. מכסים היטב לאחר הבישול, כדי שהאורז ימשיך להתבשל באדים שבסיר, מכסים למשך 5 דקות בערך. מגישים חם..
1
מטגנים את הבצל בסיר עם 3 כפות השמן עד שיזהיב. מוסיפים את העוף ומטגנים משני צדדיו עד להזהבה, מוסיפים את הסלרי, מערבבים ונותנים לזה להתבשל עם העוף עוד כ-5 דקות..
2
מוסיפים לסיר את המים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את אבקת מרק העוף, הכורכום, המלח והפלפל הלבן, ומערבבים. מבשלים כ-20 דקות..
3
בינתיים בוררים את האורז ומטגנים קלות עם 4 כפות שמן, בסיר אחר..
4
מאחדים את האורז עם סיר העופות והמרק לסיר אחד. ממשיכים לבשל עוד כ-20 דקות. מכסים היטב לאחר הבישול, כדי שהאורז ימשיך להתבשל באדים שבסיר, מכסים למשך 5 דקות בערך. מגישים חם..