ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
כוס מדידה..
-
2
קערת המקסר ללוש את היבשים להוסיף מעט מים, החמאה והששמן ובהדרגה את יתרת המים..
-
3
הבצק צריך להיות רך ונפרד מהדפנות. (אפשרי כמובן להכין עם כמות חמאה 100 גר , ללא שילוב של שמן)..
-
4
להתפיח כשעה ..ללוש שוב ולהתפיח כ 40 דק..
-
5
לחלק ל 3 כדורים. לרדד כדור על משטח מקומח. ולייישר שוליים על מנת שיווצר מלבן. לחצות אותו לשניים..
-
6
על החצי למרוח את המילוי כמה כפות של נוטלה רכה..2 כפות קקאו וכף של סוכר מעל.. לסגור עם העלה השני..
-
7
לחתוך משולשים ולגלגל לרוגלך. להתפיח כ 20 דק..
-
8
למרוח בביצה לפזר שומשום לאפות בתנור שחומם מראש 180 מע- עד שמשחים ואפוי.
-
9
לאחר האפיה למרוח את הציפוי מעל.
-
10
תהנו הילה💟 .ניתן להכניס להקפאה כשהם מתקררים מעט. הם יוצאים טריים ומעולים ..
1
כוס מדידה..
2
קערת המקסר ללוש את היבשים להוסיף מעט מים, החמאה והששמן ובהדרגה את יתרת המים..
3
הבצק צריך להיות רך ונפרד מהדפנות. (אפשרי כמובן להכין עם כמות חמאה 100 גר , ללא שילוב של שמן)..
4
להתפיח כשעה ..ללוש שוב ולהתפיח כ 40 דק..
5
לחלק ל 3 כדורים. לרדד כדור על משטח מקומח. ולייישר שוליים על מנת שיווצר מלבן. לחצות אותו לשניים..
6
על החצי למרוח את המילוי כמה כפות של נוטלה רכה..2 כפות קקאו וכף של סוכר מעל.. לסגור עם העלה השני..
7
לחתוך משולשים ולגלגל לרוגלך. להתפיח כ 20 דק..
8
למרוח בביצה לפזר שומשום לאפות בתנור שחומם מראש 180 מע- עד שמשחים ואפוי.
9
לאחר האפיה למרוח את הציפוי מעל.
10
תהנו הילה💟 .ניתן להכניס להקפאה כשהם מתקררים מעט. הם יוצאים טריים ומעולים ..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים