לןגן

אורז עם עוף בסיר אחד

מאת: לילך טייב, פורסם: 05/01/2016 | 16:34
אורז עם עוף בסיר אחד

תקציר המתכון: ארוחת צהריים טעימה ומשביעה בהכנה מהירה.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל בסיר עם 3 כפות השמן עד שיזהיב. מוסיפים את העוף ומטגנים משני צדדיו עד להזהבה, מוסיפים את הסלרי, מערבבים ונותנים לזה להתבשל עם העוף עוד כ-5 דקות.

  2. מוסיפים לסיר את המים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את אבקת מרק העוף, הכורכום, המלח והפלפל הלבן, ומערבבים. מבשלים כ-20 דקות.

  3. בינתיים בוררים את האורז ומטגנים קלות עם 4 כפות שמן, בסיר אחר.

  4. מאחדים את האורז עם סיר העופות והמרק לסיר אחד. ממשיכים לבשל עוד כ-20 דקות. מכסים היטב לאחר הבישול, כדי שהאורז ימשיך להתבשל באדים שבסיר, מכסים למשך 5 דקות בערך. מגישים חם.