לןגן

רוגלך בקלי קלות

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 05/01/2016 | 10:35
רוגלך בקלי קלות

תקציר המתכון: רוגלך בקלי קלות ☕🌻

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. כוס מדידה.

  2. קערת המקסר ללוש את היבשים להוסיף מעט מים, החמאה והששמן ובהדרגה את יתרת המים.

  3. הבצק צריך להיות רך ונפרד מהדפנות. (אפשרי כמובן להכין עם כמות חמאה 100 גר , ללא שילוב של שמן).

  4. להתפיח כשעה ..ללוש שוב ולהתפיח כ 40 דק.

  5. לחלק ל 3 כדורים. לרדד כדור על משטח מקומח. ולייישר שוליים על מנת שיווצר מלבן. לחצות אותו לשניים.

  6. על החצי למרוח את המילוי כמה כפות של נוטלה רכה..2 כפות קקאו וכף של סוכר מעל.. לסגור עם העלה השני.

  7. לחתוך משולשים ולגלגל לרוגלך. להתפיח כ 20 דק.

  8. למרוח בביצה לפזר שומשום לאפות בתנור שחומם מראש 180 מע- עד שמשחים ואפוי

  9. לאחר האפיה למרוח את הציפוי מעל

  10. תהנו הילה💟 .ניתן להכניס להקפאה כשהם מתקררים מעט. הם יוצאים טריים ומעולים .