לקצץ ולערבב היטב את כל מרכיבי ההמבורגר בקערה, להדק ולהניח בצד למנוחה של 10 דקות.
בזמן שהבשר נח לחתוך את הירקות דק-דק ולהשתמש ב״רינג״ העגול כדי שכולם יהיו באותו קוטר.
לקחת פיתה ולקרוץ עיגולים בעזרת אותו רינג..
2
להשתמש ברינג כדי לעשות את קציצות ההמבורגר ולטגן במחבת עם 3 כפות שמן עד שמשחים מעט מכל צד.
עכשיו להרכיב את הכריך מהפיתה והירקות - לשים עיגול פיתה, חסה, עגבניה, בצל סגול, מלפפון חמוץ ואז המבורגר, מעל ההמבורגר עגבניה ומלפפון חמוץ , ואז עוד קציצה ושוב ירקות - מעל זה עיגול פיתה נוסף (כמו בתמונה) . לתקוע קיסם כדי שלא יפתח .
לאכול חם , בתאבון !.
1
לקצץ ולערבב היטב את כל מרכיבי ההמבורגר בקערה, להדק ולהניח בצד למנוחה של 10 דקות.
בזמן שהבשר נח לחתוך את הירקות דק-דק ולהשתמש ב״רינג״ העגול כדי שכולם יהיו באותו קוטר.
לקחת פיתה ולקרוץ עיגולים בעזרת אותו רינג..
2
להשתמש ברינג כדי לעשות את קציצות ההמבורגר ולטגן במחבת עם 3 כפות שמן עד שמשחים מעט מכל צד.
עכשיו להרכיב את הכריך מהפיתה והירקות - לשים עיגול פיתה, חסה, עגבניה, בצל סגול, מלפפון חמוץ ואז המבורגר, מעל ההמבורגר עגבניה ומלפפון חמוץ , ואז עוד קציצה ושוב ירקות - מעל זה עיגול פיתה נוסף (כמו בתמונה) . לתקוע קיסם כדי שלא יפתח .
לאכול חם , בתאבון !.