ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
קערת המקסר צריכה להיות נקיה ויבשה . להקציף בה חלבונים,תחילה ללא הסוכר. רק לאחר שהקצף עולה ומתחיל להתייצב לשפוך את הסוכר בהדרגה. הקצף צריך להיות יציב וחזק . לאחר שסיימתם עם הסוכר להוסיף את הקורנפלור והחומץ..
-
2
על נייר אפיה לצייר4 עיגולים בקוטר של כ 20 סמ'. לאחד מהם הוספתי מעט קקאו..
-
3
לאפות בחום נמוך 70 -80 מע ....
-
4
האפיה אורכת כשעתיים פלוס..
-
5
המרנג מוכן כאשר הוא מתנתק מנייר האפיה בקלות..
-
6
לאחר התקררות , להרציף שמנת צמחית עם פודינג וניל לקצף יציב וחזק.
-
7
. לחלק את הקצפת ל 3 קערות ...
-
8
בקערה אחת קצפת ,בשניהקצפת עם מחית פיסטוק,בשלישית קצפת עם קקאו לזלף על דיסקיות המרנג ולפזר מעל אבקת קקאו .ולהתפנק!😘הילה.
1
קערת המקסר צריכה להיות נקיה ויבשה . להקציף בה חלבונים,תחילה ללא הסוכר. רק לאחר שהקצף עולה ומתחיל להתייצב לשפוך את הסוכר בהדרגה. הקצף צריך להיות יציב וחזק . לאחר שסיימתם עם הסוכר להוסיף את הקורנפלור והחומץ..
2
על נייר אפיה לצייר4 עיגולים בקוטר של כ 20 סמ'. לאחד מהם הוספתי מעט קקאו..
3
לאפות בחום נמוך 70 -80 מע ....
4
האפיה אורכת כשעתיים פלוס..
5
המרנג מוכן כאשר הוא מתנתק מנייר האפיה בקלות..
6
לאחר התקררות , להרציף שמנת צמחית עם פודינג וניל לקצף יציב וחזק.
7
. לחלק את הקצפת ל 3 קערות ...
8
בקערה אחת קצפת ,בשניהקצפת עם מחית פיסטוק,בשלישית קצפת עם קקאו לזלף על דיסקיות המרנג ולפזר מעל אבקת קקאו .ולהתפנק!😘הילה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים