תקציר המתכון: מראנג מדהים! קצפת,פיסטוק וקקאן💖💙🌹
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
קערת המקסר צריכה להיות נקיה ויבשה . להקציף בה חלבונים,תחילה ללא הסוכר. רק לאחר שהקצף עולה ומתחיל להתייצב לשפוך את הסוכר בהדרגה. הקצף צריך להיות יציב וחזק . לאחר שסיימתם עם הסוכר להוסיף את הקורנפלור והחומץ.
על נייר אפיה לצייר4 עיגולים בקוטר של כ 20 סמ'. לאחד מהם הוספתי מעט קקאו.
לאפות בחום נמוך 70 -80 מע ...
האפיה אורכת כשעתיים פלוס.
המרנג מוכן כאשר הוא מתנתק מנייר האפיה בקלות.
לאחר התקררות , להרציף שמנת צמחית עם פודינג וניל לקצף יציב וחזק
. לחלק את הקצפת ל 3 קערות ..
בקערה אחת קצפת ,בשניהקצפת עם מחית פיסטוק,בשלישית קצפת עם קקאו לזלף על דיסקיות המרנג ולפזר מעל אבקת קקאו .ולהתפנק!😘הילה