לןגן

מראנג מדהים-קצפת, פיסטוק וקקאו

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 14/10/2015 | 01:47
מראנג מדהים-קצפת, פיסטוק וקקאו

תקציר המתכון: מראנג מדהים! קצפת,פיסטוק וקקאן💖💙🌹

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קערת המקסר צריכה להיות נקיה ויבשה . להקציף בה חלבונים,תחילה ללא הסוכר. רק לאחר שהקצף עולה ומתחיל להתייצב לשפוך את הסוכר בהדרגה. הקצף צריך להיות יציב וחזק . לאחר שסיימתם עם הסוכר להוסיף את הקורנפלור והחומץ.

  2. על נייר אפיה לצייר4 עיגולים בקוטר של כ 20 סמ'. לאחד מהם הוספתי מעט קקאו.

  3. לאפות בחום נמוך 70 -80 מע ...

  4. האפיה אורכת כשעתיים פלוס.

  5. המרנג מוכן כאשר הוא מתנתק מנייר האפיה בקלות.

  6. לאחר התקררות , להרציף שמנת צמחית עם פודינג וניל לקצף יציב וחזק

  7. . לחלק את הקצפת ל 3 קערות ..

  8. בקערה אחת קצפת ,בשניהקצפת עם מחית פיסטוק,בשלישית קצפת עם קקאו לזלף על דיסקיות המרנג ולפזר מעל אבקת קקאו .ולהתפנק!😘הילה