ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהשונות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
2 כפות גדושות אבקת מרק פיטריות
-
-
קופסא שימורים/סלסלה קטנה של פיטריות שמפיניון
-
-
כף ממרח פסטו או כפית תבלין בזיליקום
-
פלפל גרוס מלח לפי טעמכם האישי
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחתוך תפוחי אדמה בינוניים ל 4 את כולם .
-
2
להניח בסיר עם מים עד לגובה ולבשל לחצי ריכוך.
-
3
לסנן מנוזלים..
-
4
בסיר קטן לטגן עם חמאה את הפיטריות להזהבה .
-
5
לאחר מכן להוסיף לעוד דקה את השום ואז את החלב השמנת ושאר התבלינים.
-
6
לשפר טעמים.
-
7
לבשל על אש נמוכה עם חצי מכסה פתוח עד שהרוטב חלק ללא גושים של האבקת מרק פיטריות ומעט סמיך.
-
8
להניח את תפוחי האדמה בתבנית לשפוך את כל הרוטב לפזר גבינה צהובה ולהכניס לתנור להקרמה עם כיסוי .
1
לחתוך תפוחי אדמה בינוניים ל 4 את כולם .
2
להניח בסיר עם מים עד לגובה ולבשל לחצי ריכוך.
3
לסנן מנוזלים..
4
בסיר קטן לטגן עם חמאה את הפיטריות להזהבה .
5
לאחר מכן להוסיף לעוד דקה את השום ואז את החלב השמנת ושאר התבלינים.
6
לשפר טעמים.
7
לבשל על אש נמוכה עם חצי מכסה פתוח עד שהרוטב חלק ללא גושים של האבקת מרק פיטריות ומעט סמיך.
8
להניח את תפוחי האדמה בתבנית לשפוך את כל הרוטב לפזר גבינה צהובה ולהכניס לתנור להקרמה עם כיסוי .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים