אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

11
צפיות

בטטות אפויות קריספיות עם גבינה בולגרית וזילוף טחינה

המתכון של
בטטות אפויות קריספיות עם גבינה בולגרית וזילוף טחינה

בטטות אפויות קריספיות עם גבינה בולגרית וזילוף טחינה ❤️סיון אסולין מלול❤️

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 5 בטטות
  • 100 גר גבינה בולגרית 16%
  • שמן זית מלח ופלפל גרוס
  • מעט טחינה
אופן ההכנה
  • 1

    לשטוף היטב ולחתוך את הבטטות לרבעים עם הקליפה.


  • 2

    להערבב עם מעט שמן זית מלח ופלפל גרוס לפי טעמכם.


  • 3

    לאפות על 200 מעלות טורבו עד שהם משחימים..


  • 4

    להניח על צלוחית יפה לזלך מעל טחינה ולגרד את הגבינה הבולגרית שהבטטות חמות.


  • 5

    בתיאבון ❤️ סיון אסולין מלול❤️.


1

לשטוף היטב ולחתוך את הבטטות לרבעים עם הקליפה.


2

להערבב עם מעט שמן זית מלח ופלפל גרוס לפי טעמכם.


3

לאפות על 200 מעלות טורבו עד שהם משחימים..


4

להניח על צלוחית יפה לזלך מעל טחינה ולגרד את הגבינה הבולגרית שהבטטות חמות.


5

בתיאבון ❤️ סיון אסולין מלול❤️.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים