לןגן

בטטות אפויות קריספיות עם גבינה בולגרית וזילוף טחינה

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 28/07/2025 | 13:48
בטטות אפויות קריספיות עם גבינה בולגרית וזילוף טחינה

תקציר המתכון: בטטות אפויות קריספיות עם גבינה בולגרית וזילוף טחינה ❤️סיון אסולין מלול❤️

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף היטב ולחתוך את הבטטות לרבעים עם הקליפה

  2. להערבב עם מעט שמן זית מלח ופלפל גרוס לפי טעמכם

  3. לאפות על 200 מעלות טורבו עד שהם משחימים.

  4. להניח על צלוחית יפה לזלך מעל טחינה ולגרד את הגבינה הבולגרית שהבטטות חמות

  5. בתיאבון ❤️ סיון אסולין מלול❤️