ללוש במקסר את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק דביק מאוד..
2
לכסות להתפחה חצי שעה, להוציא אויר מהבצק בעזרת ידיים רטובות ולהתפיח שוב שעה..
3
בעזרת ידיים רטובות לחלק את הבצק לארבע, להניח כל חלק על נייר אפייה משומן. לעצב לצורת פיצה שהקצוות יותר מלאות כמו בתמונה. תמיד להרטיב ידיים, ככה יותר נוח..
4
למרוח רוטב פיצה, להוסיף גבינה ותוספות שאוהבים..
5
להתפיח שוב 20 דקות. להכניס לתנור שחומם מראש על 230 מעלות לכמה דקות עד שמשחים..
6
בשלב הכי נמוך בתנור..
1
ללוש במקסר את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק דביק מאוד..
2
לכסות להתפחה חצי שעה, להוציא אויר מהבצק בעזרת ידיים רטובות ולהתפיח שוב שעה..
3
בעזרת ידיים רטובות לחלק את הבצק לארבע, להניח כל חלק על נייר אפייה משומן. לעצב לצורת פיצה שהקצוות יותר מלאות כמו בתמונה. תמיד להרטיב ידיים, ככה יותר נוח..
4
למרוח רוטב פיצה, להוסיף גבינה ותוספות שאוהבים..
5
להתפיח שוב 20 דקות. להכניס לתנור שחומם מראש על 230 מעלות לכמה דקות עד שמשחים..