אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

381
צפיות

רוזלך

המתכון של
רוזלך

רוזלך מדהימיםםם במילוי שוקולד נוטלה, קלים להכנה וטעימים ממש!!!! אין דברים כאלה!!!!!

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 3 כוסות קמח לבן
  • 1 כוס מים
  • כפית שמרים יבשים
  • רבע כוס שמן זית
  • נוטלה
  • להגשה
  • אבקת סוכר
אופן ההכנה
  • 0

    לשים את הקמח, המים, השמרים היבשים, ושמן הזית בקערה וללוש ביד או במיקסר עד שנוצרת תערובת אחידה.


  • 1

    לכסות במגבת עד שהנפח מכפיל את עצמו.


  • 2

    להוריד את האוויר מהבצק, לחלק ל4 כדורים ולהניח אותם על משטח מקומח.


  • 3

    לתת תפיחה עוד חצי שעה... בנתיים לחמם את התנור לחום 230 מעלות.


  • 4

    לקחת כדור ולרדד דק דק (על המשטח המקומח). יש לראות שהבצק מנותק מהשיש ולא דבוק.


  • 5

    למרוח נוטלה (בזהירות, שלא יקרע הבצק) ולגלגל לרולדה.


  • 6

    לחתוך חתיכות של כ-2 ס״מ כל חתיכה.


  • 7

    להניח בתבנית (בלי להצמיד אחד לשני) ולהכניס לתנור (10 דקות לא יותר לא פחות).


  • 8

    להוציא לפזר אבקת סוכר ובתאבון!!!.


0

לשים את הקמח, המים, השמרים היבשים, ושמן הזית בקערה וללוש ביד או במיקסר עד שנוצרת תערובת אחידה.


1

לכסות במגבת עד שהנפח מכפיל את עצמו.


2

להוריד את האוויר מהבצק, לחלק ל4 כדורים ולהניח אותם על משטח מקומח.


3

לתת תפיחה עוד חצי שעה... בנתיים לחמם את התנור לחום 230 מעלות.


4

לקחת כדור ולרדד דק דק (על המשטח המקומח). יש לראות שהבצק מנותק מהשיש ולא דבוק.


5

למרוח נוטלה (בזהירות, שלא יקרע הבצק) ולגלגל לרולדה.


6

לחתוך חתיכות של כ-2 ס״מ כל חתיכה.


7

להניח בתבנית (בלי להצמיד אחד לשני) ולהכניס לתנור (10 דקות לא יותר לא פחות).


8

להוציא לפזר אבקת סוכר ובתאבון!!!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים