הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהסלומון הכי שווה שיש..והכי קל שיש..מתכון מושלם לאורחים.. עפים עליו.. תכפילו כמויות שלא תתחרטו 😉
מחממים תנור ל200 מעלות.
מערבבים את חומרי התיבול(מיץ לימון,שמן זית שום כתוש מלח פלפל שחור)ומתבלים את נתחי הסלומון.
מניחים את נתחי הסלומון על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
מערבבים את חומרי הציפוי ומניחים על החלק העליון של כל פילה, מהדקים קלות.
מכניסים לתנור החם ואופים 17-20 דקות.
בתאבון .