אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

546
צפיות

סלומון בציפוי אגוזים

המתכון של
סלומון בציפוי אגוזים

סלומון הכי שווה שיש..והכי קל שיש..מתכון מושלם לאורחים.. עפים עליו.. תכפילו כמויות שלא תתחרטו 😉

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 3 נתחי סלומון (600 גר')
  • כף וחצי מיץ לימון
  • כף וחצי שמן זית
  • 2 שיני שום כתושות
  • רבע כפית שטוחה מלח
  • קמצוץ פלפל שחור
  • חצי כוס אגוזי מלך טחונים (אפשר קצת גס)
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • רבע כפית שטוחה מלח
  • כפית פטרוזליה מיובשת (אפשר גם טריה)
אופן ההכנה
  • 0

    מחממים תנור ל200 מעלות.


  • 1

    מערבבים את חומרי התיבול(מיץ לימון,שמן זית שום כתוש מלח פלפל שחור)ומתבלים את נתחי הסלומון.


  • 2

    מניחים את נתחי הסלומון על תבנית מרופדת בנייר אפיה.


  • 3

    מערבבים את חומרי הציפוי ומניחים על החלק העליון של כל פילה, מהדקים קלות.


  • 4

    מכניסים לתנור החם ואופים 17-20 דקות.


  • 5

    בתאבון .


0

מחממים תנור ל200 מעלות.


1

מערבבים את חומרי התיבול(מיץ לימון,שמן זית שום כתוש מלח פלפל שחור)ומתבלים את נתחי הסלומון.


2

מניחים את נתחי הסלומון על תבנית מרופדת בנייר אפיה.


3

מערבבים את חומרי הציפוי ומניחים על החלק העליון של כל פילה, מהדקים קלות.


4

מכניסים לתנור החם ואופים 17-20 דקות.


5

בתאבון .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים