לןגן

רוזלך

מאת: לירון שגב, פורסם: 17/12/2020 | 19:39
רוזלך

תקציר המתכון: רוזלך מדהימיםםם במילוי שוקולד נוטלה, קלים להכנה וטעימים ממש!!!! אין דברים כאלה!!!!!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להגשה

אופן הכנה

  1. לשים את הקמח, המים, השמרים היבשים, ושמן הזית בקערה וללוש ביד או במיקסר עד שנוצרת תערובת אחידה

  2. לכסות במגבת עד שהנפח מכפיל את עצמו

  3. להוריד את האוויר מהבצק, לחלק ל4 כדורים ולהניח אותם על משטח מקומח

  4. לתת תפיחה עוד חצי שעה... בנתיים לחמם את התנור לחום 230 מעלות

  5. לקחת כדור ולרדד דק דק (על המשטח המקומח). יש לראות שהבצק מנותק מהשיש ולא דבוק

  6. למרוח נוטלה (בזהירות, שלא יקרע הבצק) ולגלגל לרולדה

  7. לחתוך חתיכות של כ-2 ס״מ כל חתיכה

  8. להניח בתבנית (בלי להצמיד אחד לשני) ולהכניס לתנור (10 דקות לא יותר לא פחות)

  9. להוציא לפזר אבקת סוכר ובתאבון!!!