ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
(מספיק לכ-12 צלוחיות בגודל בינוני)
-
-
150 גר' ממרח פררו רושה (לקנות בחנות מתמחה)
-
-
6 גר' גלטין טהור איכותי (לקנות בחנות מתמחה)
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לערבב בקערית גלטין עם מיי ברז, להמתין מספר דקות עד שיתמצק.
-
2
להמיס במיקרוגל כ-60 שניות, שוקולד, ממרח פררו רושה, ו-150 גר' שמנת להקצפה.
-
3
להמיס במיקרוגל כ- 5 שניות את תערובת הגלטין המוצקה.
-
4
להוסיף את תערובת הגלטין לתערובת השוקולד.
-
5
בינתיים להקציף 300 גר' שמנת להקצפה לקצפת רכה כמו יוגורט.
-
6
להוסיף 1/4 מהקצפת לתערובת השוקולד (לשם השוואת טמפרטורה) .
-
7
להוסיף את תערובת השוקולד לקערה עם הקצפת.
-
8
לצקת לכוסות. להקפיא מינימום 3 שעות ואח"כ ניתן להעביר למקרר. אני העברתי למקרר בבוקר ההגשה.
1
לערבב בקערית גלטין עם מיי ברז, להמתין מספר דקות עד שיתמצק.
2
להמיס במיקרוגל כ-60 שניות, שוקולד, ממרח פררו רושה, ו-150 גר' שמנת להקצפה.
3
להמיס במיקרוגל כ- 5 שניות את תערובת הגלטין המוצקה.
4
להוסיף את תערובת הגלטין לתערובת השוקולד.
5
בינתיים להקציף 300 גר' שמנת להקצפה לקצפת רכה כמו יוגורט.
6
להוסיף 1/4 מהקצפת לתערובת השוקולד (לשם השוואת טמפרטורה) .
7
להוסיף את תערובת השוקולד לקערה עם הקצפת.
8
לצקת לכוסות. להקפיא מינימום 3 שעות ואח"כ ניתן להעביר למקרר. אני העברתי למקרר בבוקר ההגשה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים