קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
לערבב בקערית גלטין עם מיי ברז, להמתין מספר דקות עד שיתמצק
להמיס במיקרוגל כ-60 שניות, שוקולד, ממרח פררו רושה, ו-150 גר' שמנת להקצפה
להמיס במיקרוגל כ- 5 שניות את תערובת הגלטין המוצקה
להוסיף את תערובת הגלטין לתערובת השוקולד
בינתיים להקציף 300 גר' שמנת להקצפה לקצפת רכה כמו יוגורט
להוסיף 1/4 מהקצפת לתערובת השוקולד (לשם השוואת טמפרטורה)
להוסיף את תערובת השוקולד לקערה עם הקצפת
לצקת לכוסות. להקפיא מינימום 3 שעות ואח"כ ניתן להעביר למקרר. אני העברתי למקרר בבוקר ההגשה