לןגן

מוס פררו רושה

מאת: מירי גולני, פורסם: 07/12/2019 | 08:52
מוס פררו רושה

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב בקערית גלטין עם מיי ברז, להמתין מספר דקות עד שיתמצק

  2. להמיס במיקרוגל כ-60 שניות, שוקולד, ממרח פררו רושה, ו-150 גר' שמנת להקצפה

  3. להמיס במיקרוגל כ- 5 שניות את תערובת הגלטין המוצקה

  4. להוסיף את תערובת הגלטין לתערובת השוקולד

  5. בינתיים להקציף 300 גר' שמנת להקצפה לקצפת רכה כמו יוגורט

  6. להוסיף 1/4 מהקצפת לתערובת השוקולד (לשם השוואת טמפרטורה)

  7. להוסיף את תערובת השוקולד לקערה עם הקצפת

  8. לצקת לכוסות. להקפיא מינימום 3 שעות ואח"כ ניתן להעביר למקרר. אני העברתי למקרר בבוקר ההגשה