אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

1,895
צפיות

בילישי אפוי

המתכון של
בילישי אפוי

מאפה מבצק שמרים במילוי בשר

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לבצק
  • 1 ק"ג קמח מנופה
  • 2 כפות שמרים
  • 1/2 כוס שמן (חד"פ קר)
  • 1 כף מלח
  • 2 כפות סוכר
  • 600 מי"ל מים פושרים
  • למילוי
  • 1 ק"ג בשר בקר טחון
  • 2 בצלים קצוצים דק דק
  • צרור של כוסברה קצוצה
  • 1/2 כוס שמן זית
  • מלח, כמון, פפריקה, פ.שחור, בהרט
אופן ההכנה
  • 1

    ללוש בצק רך ומעט דביק, ולהתפיח למשך שעה..


  • 2

    לערבב את התערובת של המילוי ולשים במקרר לספיגת טעמים..


  • 3

    על משטח משומן לחלק את הבצק לגודל הרצוי. (אני חילקתי ל 21 כדורים וכיסיתי עם שקית)..


  • 4

    עם ידיים משומנות לפתוח כל כדור לעיגול (לא דק מידיי) .


  • 5

    עם ידיים משומנות לכדרר קציצה ולשטיח על הבצק. .


  • 6

    לאסוף את שולי הבצק בצביטות ולשאיר חור באמצע להבריש מעל בשמן זית עם מעט זעתר ולהתפיח כחצי שעה מכוסה בניילון..


  • 7

    לאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות עד להזהבה..


1

ללוש בצק רך ומעט דביק, ולהתפיח למשך שעה..


2

לערבב את התערובת של המילוי ולשים במקרר לספיגת טעמים..


3

על משטח משומן לחלק את הבצק לגודל הרצוי. (אני חילקתי ל 21 כדורים וכיסיתי עם שקית)..


4

עם ידיים משומנות לפתוח כל כדור לעיגול (לא דק מידיי) .


5

עם ידיים משומנות לכדרר קציצה ולשטיח על הבצק. .


6

לאסוף את שולי הבצק בצביטות ולשאיר חור באמצע להבריש מעל בשמן זית עם מעט זעתר ולהתפיח כחצי שעה מכוסה בניילון..


7

לאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות עד להזהבה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים