לןגן

בילישי אפוי

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 07/12/2019 | 00:03
בילישי אפוי

תקציר המתכון: מאפה מבצק שמרים במילוי בשר

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. ללוש בצק רך ומעט דביק, ולהתפיח למשך שעה.

  2. לערבב את התערובת של המילוי ולשים במקרר לספיגת טעמים.

  3. על משטח משומן לחלק את הבצק לגודל הרצוי. (אני חילקתי ל 21 כדורים וכיסיתי עם שקית).

  4. עם ידיים משומנות לפתוח כל כדור לעיגול (לא דק מידיי)

  5. עם ידיים משומנות לכדרר קציצה ולשטיח על הבצק.

  6. לאסוף את שולי הבצק בצביטות ולשאיר חור באמצע להבריש מעל בשמן זית עם מעט זעתר ולהתפיח כחצי שעה מכוסה בניילון.

  7. לאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות עד להזהבה.