לןגן

הום פרייז

מאת: Yana Aminov, פורסם: 09/03/2019 | 14:05
הום פרייז

תקציר המתכון: יוצא נדיר!!

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את תפוחי האדמה לשטוף היטב, לחתוך לקוביות קטנות ולהניח על מגבת לייבוש

  2. לחמם שמן עמוק ולטגן את קוביות תפוחי האדמה עד להזהבה

  3. להוציא לצלחת עם נייר סופג

  4. לחמם תנור על 180 מעלות

  5. בסיר נפרד להמיס את החמאה, להוסיף את רוטב הצ'ילי, שמנת מתוקה/שמנת לבישול, מלח ופלפל שחור ולבשל על אש בינונית מספר דקות תוך כדי ערבוב עד להסמכה של הרוטב

  6. להניח את קוביות תפוחי האדמה בתבנית אלומיניום או בתבנית פיירקס, לשפוך מעל את הרוטב, לערבב מעט ולהכניס לתנור לכחצי שעה

  7. לפזר שומשום ובתיאבון!