אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

3,455
צפיות

צלעות כבש עם תפוחי אדמה

המתכון של
צלעות כבש עם תפוחי אדמה

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • צלעות כבש לפי מס' מנות
  • תפוחי אדמה קטנים
  • תבלינים: מלח, כמון, פ.שחור גרוס, זרעי כוסברה גרוסים
  • לסלט
  • 1 בצל
  • חופן כוסברה קצוצה
  • מלח, חומץ
אופן ההכנה
  • 1

    צלעות כבש/נדיה אביזוב.


  • 2

    בסיר רחב עם תחתית עבה לסדר את הצלעות ולפזר מעל את תערובת התבלינים. לסגור עם מכסה על להבה גבוה כ 6-7 דק' להפוך את הצלעות עם מלקחיים לפזר תערובת תבלינים להוסיף תפוח"א קטנים מתובלים (מלח, פ. שחור גרוס, כמון, כורכום) ולסגור עם המכסה על להבה גבוה כ 10 דק' ולהוריד ללהבה בינונית למשך 30 דק'..


  • 3

    *אפשר להוסיף חצי כוס מים רותחים..


  • 4

    מצלחתים בצלחת הגשה מרכזית בתחתית הצלחת מסדרים את צלעות הכבש ומעל תפוח"א .


  • 5

    מומלץ להגיש מעל עם סלט בצל..


  • 6

    בצל שטוף חצוי לחצי ופרוס דק חופן כוסברה קצוצה דק ומעט מלח וחומץ לערבב היטב ולשים מעל תפוח"א באת הגשה..


1

צלעות כבש/נדיה אביזוב.


2

בסיר רחב עם תחתית עבה לסדר את הצלעות ולפזר מעל את תערובת התבלינים. לסגור עם מכסה על להבה גבוה כ 6-7 דק' להפוך את הצלעות עם מלקחיים לפזר תערובת תבלינים להוסיף תפוח"א קטנים מתובלים (מלח, פ. שחור גרוס, כמון, כורכום) ולסגור עם המכסה על להבה גבוה כ 10 דק' ולהוריד ללהבה בינונית למשך 30 דק'..


3

*אפשר להוסיף חצי כוס מים רותחים..


4

מצלחתים בצלחת הגשה מרכזית בתחתית הצלחת מסדרים את צלעות הכבש ומעל תפוח"א .


5

מומלץ להגיש מעל עם סלט בצל..


6

בצל שטוף חצוי לחצי ופרוס דק חופן כוסברה קצוצה דק ומעט מלח וחומץ לערבב היטב ולשים מעל תפוח"א באת הגשה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים