לןגן

צלעות כבש עם תפוחי אדמה

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 24/02/2019 | 01:18
צלעות כבש עם תפוחי אדמה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לסלט

אופן הכנה

  1. צלעות כבש/נדיה אביזוב

  2. בסיר רחב עם תחתית עבה לסדר את הצלעות ולפזר מעל את תערובת התבלינים. לסגור עם מכסה על להבה גבוה כ 6-7 דק' להפוך את הצלעות עם מלקחיים לפזר תערובת תבלינים להוסיף תפוח"א קטנים מתובלים (מלח, פ. שחור גרוס, כמון, כורכום) ולסגור עם המכסה על להבה גבוה כ 10 דק' ולהוריד ללהבה בינונית למשך 30 דק'.

  3. *אפשר להוסיף חצי כוס מים רותחים.

  4. מצלחתים בצלחת הגשה מרכזית בתחתית הצלחת מסדרים את צלעות הכבש ומעל תפוח"א

  5. מומלץ להגיש מעל עם סלט בצל.

  6. בצל שטוף חצוי לחצי ופרוס דק חופן כוסברה קצוצה דק ומעט מלח וחומץ לערבב היטב ולשים מעל תפוח"א באת הגשה.