ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
פיתות בתנור/ נדיה אביזוב.
-
2
ללוש בצק ולהתפיח כשעה .
-
3
ושוב ללוש ולהתפיח עוד חצי שעה..
-
4
לקמח משטח עבודה ולחלק ל 16 יח' ..
-
5
לכדרר לעגולים ולכסות בניילון..
-
6
לרדד לעלה לא דק מידי. להניח על מגש מרופד (לרדד את כל 16 יח' ולכסות בניילון להתפחה של 20 דק')..
-
7
אפייה רגילה ללא טורבו 220-250 מעלות, במדף האמצעי.
-
8
לפני אפייה להתיז מים ולכניס לתנור..
-
9
לאחר 2 -3 דק' להתיז שוב מים..
-
10
לצנן על רשת עם מגבת מטבח..
1
פיתות בתנור/ נדיה אביזוב.
2
ללוש בצק ולהתפיח כשעה .
3
ושוב ללוש ולהתפיח עוד חצי שעה..
4
לקמח משטח עבודה ולחלק ל 16 יח' ..
5
לכדרר לעגולים ולכסות בניילון..
6
לרדד לעלה לא דק מידי. להניח על מגש מרופד (לרדד את כל 16 יח' ולכסות בניילון להתפחה של 20 דק')..
7
אפייה רגילה ללא טורבו 220-250 מעלות, במדף האמצעי.
8
לפני אפייה להתיז מים ולכניס לתנור..
9
לאחר 2 -3 דק' להתיז שוב מים..
10
לצנן על רשת עם מגבת מטבח..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים