קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
פיתות בתנור/ נדיה אביזוב
ללוש בצק ולהתפיח כשעה
ושוב ללוש ולהתפיח עוד חצי שעה.
לקמח משטח עבודה ולחלק ל 16 יח' .
לכדרר לעגולים ולכסות בניילון.
לרדד לעלה לא דק מידי. להניח על מגש מרופד (לרדד את כל 16 יח' ולכסות בניילון להתפחה של 20 דק').
אפייה רגילה ללא טורבו 220-250 מעלות, במדף האמצעי
לפני אפייה להתיז מים ולכניס לתנור.
לאחר 2 -3 דק' להתיז שוב מים.
לצנן על רשת עם מגבת מטבח.