לןגן

פיתות בתנור

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 24/02/2019 | 00:38
פיתות בתנור

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פיתות בתנור/ נדיה אביזוב

  2. ללוש בצק ולהתפיח כשעה

  3. ושוב ללוש ולהתפיח עוד חצי שעה.

  4. לקמח משטח עבודה ולחלק ל 16 יח' .

  5. לכדרר לעגולים ולכסות בניילון.

  6. לרדד לעלה לא דק מידי. להניח על מגש מרופד (לרדד את כל 16 יח' ולכסות בניילון להתפחה של 20 דק').

  7. אפייה רגילה ללא טורבו 220-250 מעלות, במדף האמצעי

  8. לפני אפייה להתיז מים ולכניס לתנור.

  9. לאחר 2 -3 דק' להתיז שוב מים.

  10. לצנן על רשת עם מגבת מטבח.