הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלשטוף היטב את הפילטים עם לימון .
לשים בקערה עם מיונז,ביצה, שום,חרדל והתבלינים ולהשרות לפחות שעה .
לחמם תנור על 200 מעלות .
לשים בצלחת פירורי לחם עם שומשום , לקחת את הפילטים ולתבול היטב בפירורים ולהניח בתבנית על נייר אפיה .
לקחת מברשת ולהבריש כל אחד עם מעט שמן זית כשמתקבל צבע חום להפוך ולהבריש את הצד השני עם השמן ולהמשיך לאפות .
בהצלחה יוצא קרנצי וטעים מאוד .