ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לשטוף ולנקות את גבעולי הסלרי מסיבים..
-
2
לקצוץ דק ,.
-
3
לקצוץ גם עלי סלרי,.
-
4
בקערה נניח תפוחים חתוכים לקוביות קטנות ( עם הקליפה ),.
-
5
נכניס את הסלרי ..
-
6
במחבת לקלות את הפיצוחים, ללא שמן ..
-
7
בצנצנת קטנה נערבב כף סויה ,.
-
8
כף גדושה דבש, כף סוכר דמררה , לימון סחוט, מעט מלח ופלפל שחור, לערבב טוב טוב את הרוטב ..
-
9
רק לקראת הגשה יש לשפוך את הרוטב והפיצוחים על הסלט ..
-
10
סלט מדהים ..
-
11
בתאבון ובהצלחה. 🌹.
1
לשטוף ולנקות את גבעולי הסלרי מסיבים..
2
לקצוץ דק ,.
3
לקצוץ גם עלי סלרי,.
4
בקערה נניח תפוחים חתוכים לקוביות קטנות ( עם הקליפה ),.
5
נכניס את הסלרי ..
6
במחבת לקלות את הפיצוחים, ללא שמן ..
7
בצנצנת קטנה נערבב כף סויה ,.
8
כף גדושה דבש, כף סוכר דמררה , לימון סחוט, מעט מלח ופלפל שחור, לערבב טוב טוב את הרוטב ..
9
רק לקראת הגשה יש לשפוך את הרוטב והפיצוחים על הסלט ..
10
סלט מדהים ..
11
בתאבון ובהצלחה. 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים