לןגן

סלט סלרי - דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 26/01/2019 | 13:58
סלט סלרי - דורית כהן

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף ולנקות את גבעולי הסלרי מסיבים.

  2. לקצוץ דק ,

  3. לקצוץ גם עלי סלרי,

  4. בקערה נניח תפוחים חתוכים לקוביות קטנות ( עם הקליפה ),

  5. נכניס את הסלרי .

  6. במחבת לקלות את הפיצוחים, ללא שמן .

  7. בצנצנת קטנה נערבב כף סויה ,

  8. כף גדושה דבש, כף סוכר דמררה , לימון סחוט, מעט מלח ופלפל שחור, לערבב טוב טוב את הרוטב .

  9. רק לקראת הגשה יש לשפוך את הרוטב והפיצוחים על הסלט .

  10. סלט מדהים .

  11. בתאבון ובהצלחה. 🌹