קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לשטוף ולנקות את גבעולי הסלרי מסיבים.
לקצוץ דק ,
לקצוץ גם עלי סלרי,
בקערה נניח תפוחים חתוכים לקוביות קטנות ( עם הקליפה ),
נכניס את הסלרי .
במחבת לקלות את הפיצוחים, ללא שמן .
בצנצנת קטנה נערבב כף סויה ,
כף גדושה דבש, כף סוכר דמררה , לימון סחוט, מעט מלח ופלפל שחור, לערבב טוב טוב את הרוטב .
רק לקראת הגשה יש לשפוך את הרוטב והפיצוחים על הסלט .
סלט מדהים .
בתאבון ובהצלחה. 🌹