הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהרוטב אלפרדו מיוחד, נשאר נוזלי במרקם מיוחד ולא מתקשה או מתייבש!
מבשלים את הפסטה במים רותחים מראש, על למצב אלדנטה, (בישול של כ-6 דקות). מסננים את הפסטה במסננת מכל הנוזלים. מחזירים לסיר..
בסיר קטן נוסף ממסים חמאה ומקפיצים בה את חתיכות הפטריות, כ-3 דקות..
מוסיפים את השמנת לבישול והתבלינים ומערבבים, טועמים ואם צריך מוסיפים תיבול לפי הצורך. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ-2,3 דקות נוספות ומסירים מהאש..
יוצקים את הרוטב מעל הפסטה, מערבבים ומגישים..
מומלץ להגיש חם..