2) בקערה נפרדת מערבבים ביצים ושופכים על התפו"א ובטטה מערבבים היטב .
3
3) מוסיפים את הגמבה בצל פטרוזיליה אבקת מרק בצל ופלפל שחור גרוס שוב מערבבים ויוצקים על תבנים של תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 30 דקות .
4
4) הופכים את התבנית על נייר אפייה מסירים את הנייר ושוב הופכים ומגלגלים עם הנייר אפייה ושמים בצד עד להכנת המלית.
5
5)הכנת המלית.
6
מטגנים את הבצל כ2 דקות לאחך מכן מכניסים את הפרטיות אבקת פטריות ופלפל שחור מטגנים לעוד כמה דקות ספורות ושופכים לקערה עד לקירור של הטפרטורה של החדר.
7
6)פותחים את הרולדה מניחים פרוסות גבינה צהובה לכל האורך ומשטחים מעל את התערובת ומגלגלים מניחים בתבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 15 דקות .
8
ואפשר להגיש.
1
1)שמים בקערה את התפו"א ובטטה .
2
2) בקערה נפרדת מערבבים ביצים ושופכים על התפו"א ובטטה מערבבים היטב .
3
3) מוסיפים את הגמבה בצל פטרוזיליה אבקת מרק בצל ופלפל שחור גרוס שוב מערבבים ויוצקים על תבנים של תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 30 דקות .
4
4) הופכים את התבנית על נייר אפייה מסירים את הנייר ושוב הופכים ומגלגלים עם הנייר אפייה ושמים בצד עד להכנת המלית.
5
5)הכנת המלית.
6
מטגנים את הבצל כ2 דקות לאחך מכן מכניסים את הפרטיות אבקת פטריות ופלפל שחור מטגנים לעוד כמה דקות ספורות ושופכים לקערה עד לקירור של הטפרטורה של החדר.
7
6)פותחים את הרולדה מניחים פרוסות גבינה צהובה לכל האורך ומשטחים מעל את התערובת ומגלגלים מניחים בתבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 15 דקות .