לןגן

פסטה מוקרמת ברוטב אלפרדו

מאת: לילך טייב, פורסם: 20/11/2018 | 17:02
פסטה מוקרמת ברוטב אלפרדו

תקציר המתכון: רוטב אלפרדו מיוחד, נשאר נוזלי במרקם מיוחד ולא מתקשה או מתייבש!

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה במים רותחים מראש, על למצב אלדנטה, (בישול של כ-6 דקות). מסננים את הפסטה במסננת מכל הנוזלים. מחזירים לסיר.

  2. בסיר קטן נוסף ממסים חמאה ומקפיצים בה את חתיכות הפטריות, כ-3 דקות.

  3. מוסיפים את השמנת לבישול והתבלינים ומערבבים, טועמים ואם צריך מוסיפים תיבול לפי הצורך. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ-2,3 דקות נוספות ומסירים מהאש.

  4. יוצקים את הרוטב מעל הפסטה, מערבבים ומגישים.

  5. מומלץ להגיש חם.