תקציר המתכון: רוטב אלפרדו מיוחד, נשאר נוזלי במרקם מיוחד ולא מתקשה או מתייבש!
קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מבשלים את הפסטה במים רותחים מראש, על למצב אלדנטה, (בישול של כ-6 דקות). מסננים את הפסטה במסננת מכל הנוזלים. מחזירים לסיר.
בסיר קטן נוסף ממסים חמאה ומקפיצים בה את חתיכות הפטריות, כ-3 דקות.
מוסיפים את השמנת לבישול והתבלינים ומערבבים, טועמים ואם צריך מוסיפים תיבול לפי הצורך. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ-2,3 דקות נוספות ומסירים מהאש.
יוצקים את הרוטב מעל הפסטה, מערבבים ומגישים.
מומלץ להגיש חם.