לןגן

כשר לפסח ולכל ימות השנה רולדת תפו"א ובטטה ובצל במילוי גבינה ופטריות אפוי בתנור

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 20/11/2018 | 13:48
כשר לפסח ולכל ימות השנה רולדת תפו"א ובטטה ובצל במילוי גבינה ופטריות אפוי בתנור

תקציר המתכון: מושלם לארוחת בוקר או ערב ולחג שבועות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

למלית

אופן הכנה

  1. 1)שמים בקערה את התפו"א ובטטה

  2. 2) בקערה נפרדת מערבבים ביצים ושופכים על התפו"א ובטטה מערבבים היטב

  3. 3) מוסיפים את הגמבה בצל פטרוזיליה אבקת מרק בצל ופלפל שחור גרוס שוב מערבבים ויוצקים על תבנים של תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 30 דקות

  4. 4) הופכים את התבנית על נייר אפייה מסירים את הנייר ושוב הופכים ומגלגלים עם הנייר אפייה ושמים בצד עד להכנת המלית

  5. 5)הכנת המלית

  6. מטגנים את הבצל כ2 דקות לאחך מכן מכניסים את הפרטיות אבקת פטריות ופלפל שחור מטגנים לעוד כמה דקות ספורות ושופכים לקערה עד לקירור של הטפרטורה של החדר

  7. 6)פותחים את הרולדה מניחים פרוסות גבינה צהובה לכל האורך ומשטחים מעל את התערובת ומגלגלים מניחים בתבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 15 דקות

  8. ואפשר להגיש